Tamron

Tamron heeft met eigen technologie diverse unieke objectieven ontwikkeld. De Tamron lenzen zijn wereldwijd befaamd door de innovatieve specificaties, superieure resolutie, ultracompact design en gebruiksvriendelijkheid. Tamron is opgericht in 1950 in Urawa City en wordt op dit moment geleid door CEO Morio Ono. Het Japanse bedrijf heeft haar naam te danken aan de oprichter; Uhyoue Tamura, een prominent optisch ontwerper die de technologische basis voor de onderneming heeft gelegd.

Tamron

Tamron, ‘New eyes for industry’

Het continue streven om uitsluitend topkwaliteit objectieven te fabriceren van Tamron, wordt wellicht het beste onderstreept door het gegeven dat Tamron als organisatie inmiddels al meer dan 60 jaar bestaat. De opkomst van de digitale fotografie heeft voor Tamron  uitsluitend positieve en nieuwe uitdagingen en mogelijkheden geboden.

‘In search of light’

De missie van Tamron is om producten te ontwikkelen die de technische en creatieve mogelijkheden van fotografen te verbeteren. Ze spelen in op de vraag van de klant door zicht te richten op het ontwikkelen van hoge kwaliteitsproducten die op het gebied van innovatie en techniek steeds weer verbeteren.

Tamron, meer dan 60 jaar innovatie en kwaliteit

Sinds de oprichting van het bedrijf, heeft Tamron altijd volop ingezet op onderzoek en ontwikkeling van optische technologie, wat in de loop der jaren heeft geresulteerd in een breed assortiment kwaliteitsobjectieven voor digitale spiegelreflexcamera’s en  geavanceerde camcorder objectieven met ongekende helderheid en resolutie.
De hoge waardering van fotografen over de hele wereld wordt gekenmerkt door kwaliteiten die stuk voor stuk te danken zijn aan technologieën die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Tamron heeft dan ook vele internationale awards in de wacht gesleept.