Tamron 18-200

Tamron heeft met eigen technologie diverse unieke objectieven ontwikkeld. De Tamron lenzen zijn wereldwijd befaamd door de innovatieve specificaties, superieure resolutie, ultracompact design en gebruiksvriendelijkheid.

Tamron 18-200

Het Tamron 18-200 mm megazoom objectief is een veelzijdige aanwinst op verschillende (APS-C) DSLR camera’s van diverse merken.  De 18-200 mm is met zijn groothoek telebereik en superieure beeldkwaliteit de lichtste en meest compacte 11.1X zoomlens in zijn klasse. Het is niet voor niets dat de Tamron 18-200 sinds de introductie 10 jaar geleden één van Tamron’s bestverkochte zoomobjectief is. Vergeleken met zijn voorganger is de nieuwe 18-200 Tamron lens verbeterd in beeldstabilisatie en optische constructie.

Beeldprestaties

Het Tamron 18-200 mm objectief is voorzien van een lage dispersie (LD) glaselement.  Deze glaselementen zorgen voor het reduceren van chromatische aberratie en andere mogelijke lensafwijkingen.  Het diafragma beschikt over 7 bladen. Het dynamisch bereik, de scherpte en de kleurweergave blijven uitstekend over de gehele zoomafstand.

Beeldstabilisatie

Het Vibratiereductie(VC) Systeem zorgt voor een stiller beeld. Dit komt doordat de lenselementen van de Tamron 18-200 niet verbonden worden met de body zijn, maar op hun plaats gehouden worden door metalen balletjes, die ervoor zorgen dat het eventuele ‘schudden’ van de lens omgezet wordt in een vloeiendere beweging. Hierdoor heeft de fotograaf aanzienlijk minder last van bewegingsonscherpte tijdens het fotograferen uit de hand.

Tamron, ‘New eyes for industry’

Het continue streven om uitsluitend topkwaliteit objectieven te fabriceren van Tamron, wordt wellicht het beste onderstreept door het gegeven dat Tamron als organisatie inmiddels al meer dan 60 jaar bestaat. De opkomst van de digitale fotografie heeft voor Tamron  uitsluitend positieve en nieuwe uitdagingen en mogelijkheden geboden.