Tamron lenzen

Tamron heeft met eigen technologie diverse unieke objectieven ontwikkeld. De Tamron lenzen zijn wereldwijd befaamd door de innovatieve specificaties, superieure resolutie, ultracompact design en gebruiksvriendelijkheid.

De verwisselbare Tamron lenzen voor DSLR camera’s worden zeer gewaardeerd door fotografen van over de hele wereld. Voor elk type fotograaf zijn er passende Tamron lenzen. Zo bevat het Tamron assortiment veelzijdige objectieven met een groot zoombereik voor fotografen die liever niet te vaak wisselen van objectief.

Tamron 70-300

De Tamron 70-300 mm is een telezoom-lens met macrofuncties en is geschikt voor (FullFrame) DSLR camera’s van verschillende merken. Dit objectief is compact en relatief licht van gewicht. Het grote 70-300mm zoombereik is ideaal bij het fotograferen in situaties waarbij men fysiek niet dichtbij het onderwerp kan komen.

Tamron 150-600

Ook de Tamron 150-600 mm is een telezoom objectief met macrofuncties dat geschikt is voor (FullFrame) DSLR camera’s van verschillende merken. Het bijzondere aan dit objectief is het 600 mm telezoom in deze prijsklasse. De Tamron 150-600 is uitermate geschikt voor natuurfotografie. Voor een telezoom is dit objectief opvallend compact van vorm en het voldoet aan de typische uiterlijke Sigma kenmerken.

Tamron 18-200

Het Tamron 18-200 mm objectief is een veelzijdige aanwinst op verschillende (APS-C) DSLR camera’s van diverse merken.  De 18-200 mm is met zijn groothoek telebereik en superieure beeldkwaliteit de lichtste en meest compacte 11.1X zoomlens in zijn klasse. Vergeleken met zijn voorganger is de nieuwe 18-200 Tamron lens verbeterd in beeldstabilisatie en optische constructie.

Tamron, ‘New eyes for industry’

Het continue streven om uitsluitend topkwaliteit objectieven te fabriceren van Tamron, wordt wellicht het beste onderstreept door het gegeven dat Tamron als organisatie inmiddels al meer dan 60 jaar bestaat. De opkomst van de digitale fotografie heeft voor Tamron  uitsluitend positieve en nieuwe uitdagingen en mogelijkheden geboden.

Tamron lenzen koop je bij Foto de Vakman.

Tamron 70-300

De Tamron 70-300 mm is een telezoom-lens met macrofuncties en is geschikt voor (FullFrame) DSLR camera’s.

Lees meer
Tamron 150-600

De Tamron 150-600 mm is een telezoom objectief met macrofuncties dat geschikt is voor (FullFrame) DSLR camera’s.

Lees meer
Tamron 18-200

Het Tamron 18-200 mm megazoom objectief is een veelzijdige aanwinst op verschillende (APS-C) DSLR camera’s.

Lees meer