Nieuws

Tamron Lentekriebels cashback promoties

Bij Tamron zijn we wel toe aan een beetje zon. De Lentekriebels steken inmiddels de kop op en dus wordt het tijd dat iedereen naar buiten gaat om te fotograferen. Volop genieten van al dat moois in de heerlijke en prachtige lentezon. Om net dat kleine extra zetje te krijgen, introduceert Tamron Nederland nu een Lentekriebels cashback promotie voor drie zeer populaire objectieven. De Tamron 16-300mm VC PZD, de Tamron SP 24-70mm VD USD en de Tamron SP 150-600mm VC USD. Het zonnige voordeel kan met deze tijdelijke Lentekriebels promoties oplopen tot wel €100,-. Tussen 15 maart 2016 en 31 mei 2016 kan de consument gebruik maken van deze Lentekriebels cashback promties. Klik hier voor meer informatie over deze Tamrnon Cashback acties

Nikon lanceert een spiegelloze full-frame camera

Nikon's langverwachte lancering in de markt van spiegelloze volformaat spiegelloze camera's is eindelijk gearriveerd met de release van de NIKON Z7.

Lees meer
Nikon P1000 aangekondigd met specificaties

Nikon's nieuwste "compacte" camera heeft een objectief met de hoogste zoomfactor ter wereld: met 24-3000mm-equivalent is hij in staat om 125x optische zoom te maken.

Lees meer
Canon 5D Mark IV Officieel aangekondigd

Een van de meest verwachte camera's van het jaar is te koop: de Canon 5D Mark IV.

Lees meer
Panasonic Lumix S1 & S1R Full Frame Mirrorless Officieel aangekondigd

Panasonic onthulde voor het eerst de S1 & S1R full-frame spiegelloze camera's in september 2018. In een ietwat tease hielden ze een aantal belangrijke specificaties tegen. Het wachten is eindelijk voorbij en we hebben nu de volledige lijst met specificaties.

Lees meer
Canon EOS R

Het is nog geen twee weken geleden dat Nikon zijn nieuwe Z spiegelloze camerasysteem aankondigde en vandaag heeft Canon ook hun eigen langverwachte Canon RF spiegelloze systeem uitgebracht. Met deze release heeft Canon zijn eerste camera in deze categorie aangekondigd, de Canon EOS R. 

Lees meer
Canon kondigt EOS RP full-frame spiegelloze camera aan

Canon heeft officieel de EOS RP aangekondigd, de tweede full-frame spiegelloze camera die zich aansluit bij de EOS R die vorig jaar is gelanceerd. 

Lees meer
Panasonic Lumix DMC-G7 biedt 4K video aan

Panasonic heeft de Lumix DMC-G7 aangekondigd, met een update van de mid-range spiegelloze lijn met 4K (30p/24p) video en nog steeds opnames en enkele kleine specificaties upgrades over de hele linie. 

Lees meer
Sony kondigen Alpha A6400 Mirrorless Camera met nieuwe Autofocus functies aan

Sony heeft zijn Alpha spiegelloze line-up uitgebreid met de introductie van een middenklasse camera met een nieuw autofocussysteem dat volgens Sony op dit moment de snelste ter wereld is.

Lees meer